söndag 22 februari 2009

Vilken dag!!


Dagarna fortsätter att vara soliga och sköna här i Thailand. Imorgon åker vi till Koh Chang där vi bla ska rida elefant.


När vi bor här i Thailand så har vi en guide som heter Yaj som hjälper oss med både det ena och det andra. Han är duktig på engelska så det är inga problem med språket. Den här gången var jag intresserad av att köpa tyg och tråd. Svenskarna häromkring trodde att vi skulle behöva åka ända till Bangkok för det men Yaj visste bättre. Han och hans fru hämtade upp oss kl 13.00 igår. Då hade vi hunnit bada i poolen och var rustade för en shoppingtur. Han tog oss till värsta thaigränderna och där fanns det både tyg och tråd, vill jag lova.


Jag kände mig nästan dum när jag gick där och valde och vrakade, jag hade säkert fem pers som passade upp på mig. En stod uppe på tygtraven och visade upp vilka olika tyger som fanns. Det slutade med att jag gick därifrån med ca 160 m tyg och ett antal kg tråd.... Nu gäller det bara att få hem det... =)


6 kommentarer:

 1. Ni verkar ha det finfint!!

  SvaraRadera
 2. Så härligt! Hittade du något fin klänningstyg? ;)

  SvaraRadera
 3. Gud så härligt, antingen köper du extra resväskor eller också skickar du hem det via posten som "gift", så slipper du tullen + avgifter har jag lärt mig.

  SvaraRadera
 4. Jag blir faktiskt helt galet avundsjuk. Vilket mekka!

  SvaraRadera