onsdag 4 februari 2009

Förhandskik!Japp, här kommer den, den utlovade förhandskiken! I brist på annat sytt så får man ju ta till sådant här, sydjungeln har ingen lag!!
Den här började jag med för snart ett år sedan och tänkte ge den till min moster som fyllde 60 i augusti samma år. Med någonting hände. Den hamnade i UFO-högen och blev liggande och den blev inte klar till den stora dagen. Jag lovade henne presenten i julklapp istället men så kom ju marknaden emellan och stal min tid. Men nu ÄNTLIGEN har jag tagit mig i kragen och plockat fram den ur den djupa UFO-högen och tänker faktiskt bli klar med den!
Lappteknik är så otroligt kul, tycker jag. Det enda som jag faktiskt tycker är lite jobbigt är quiltningen. Det mesta av den har jag klarat av på det här storprojektet och det känns himla skönt. Nu är det bara slutet kvar och det får ni se en annan dag!! =)

2 kommentarer:

  1. Jag har också ett quiltningsufo liggandes. Det är överkastet till vår säng. Har tänk att försöka få det klart i vår eller sommar. Den som lever får se....:-)

    SvaraRadera
  2. Det är så skönt när man väl tagit tag i något som legat länge, tycker jag. Då ser man ljuset i tunneln, så att säga. =)

    SvaraRadera