tisdag 17 februari 2009

Rapport från Thailand!
Det var en liten fågel som viskade i mitt öra att det är typ -19 hemma??!!
Det känns overkligt att vi nyss var där. Nu har vi 32 grader i poolen och hur många grader det är i solen törs vi inte ens tänka på. =)
Vi har det iaf väldigt härligt och skönt. Vi badar och solar och läser och äter god mat om dagarna. Lite moppeåkande har det blivit för Casper och Hansa. De var ner och klippte sig på fm idag men det satt hårt inne för Casper. Ändå tog de inte så mycket, får se om vi får honom att klippa sig en gång till innan hemkomst. Det behövs, hans hår växer som ogräs. Det kostade hela 40:-.
Jag och Petronella var kvar vid huset och badade i poolen. Jag tog ut lite färsk ananas till poolen och hon hävdade bestämt att det ville hon inte ha för hon tycker inte om ananas. Helt plötsligt var den slut och JAG hade inte ätit speciellt mycket... =)
Jag måste berätta en gullig liten episod från planet också. Det var inte mycket luftgropar under resan men det blev lite grann när vi var alldeles nära Thailand. Då säger Petronella: Om vi dör nu så får vi iaf dö tillsammans! ....

6 kommentarer:

 1. Ni har det skönt ser jag,njut nu innan ni kommer hem till vintersverige igen.Jag ÄR avis.
  Ha de.

  SvaraRadera
 2. Nu är det bara minus 8. Solsken och riktigt fint vinter väder. Ja alla väder har sina sidor. Som man ser går det inen nöd på er, ha de gott.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt ni verkar ha det! Å Petro hade ju väldigt rätt i sin plan komentar =).. hehe.. Hoppas att ni får fortsatt trevligt på eran härliga semester =) Å en lite på minnelse om smycken(navelsmycke)..hehe.. så ni har en anledning att gå å kolla på de;) Ha de gött!! =)

  SvaraRadera
 4. Åh så härligt att få vara i govärmen och lååångt hemifrån :) Bildern ser riktigt mysiga ut :)
  Ha en fortsatt trevli semester

  SvaraRadera
 5. Ååå, så härligt, ska bestämt inte visa dessa bilder för familjen för då vill alla åka bums! Njut nu riktigt och ät lite Thom Kha Gai för mig och drick något med mango.

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni har det fortsatt skönt. När du kommer hem har du en utmaning att hämta hos mig.

  SvaraRadera