onsdag 4 februari 2009

Hello Kitty!
Jag trodde faktiskt att dottern "växt ifrån" Hello Kitty vid det här laget, jag menar, hon blir ju faktiskt tolv i vår. Men icke sa Nicke! Hon är fortfarande galen i den där katten. Om några dagar åker vi till Thailand och där brukar ju finnas hur mycket som helst av henne. Katten, alltså...
Hon bad mig ladda ner lite Hello Kitty-broderier häromdagen och hon är ju omåttligt poppis hos de flesta tjejer, så det kan ju bli användbart på mer än ett sätt. Jag laddade ner en hög och den här ville hon ha på sin t-shirt. Broderiet blev inte så superbra, jag är lite osäker på varför. Jag glömde ställa in maskinen på trikå och det är väl den troliga orsaken. Jag ska testa igen så får jag veta. Om ni tittar på närbilden så ser ni bla i rumpan på katten att konturen är en liten bit ifrån och på nallen är det små missar. Men förmodligen är det SBT-fel. (Skit bakom tangenterna brukar vi säga när det gäller datorn, vad säger man när det gäller brodermaskinen?)
Jag broderar inte så mycket som jag känner att jag borde med den maskinen jag har och jag kommer oftast på mig själv med att bli förvånad över vilken tid det tar att brodera. Den här katten tog ca 2 timmar! Det tycker jag är ganska mycket, den är ju inte stor.

4 kommentarer:

 1. Den blev väldigt fin tycker jag!!

  SvaraRadera
 2. De där små missarna är det bara du själv som tänker på. Jag har faktiskt en gammal brodermaskin ståendes på vinden. Den är efter sambons mamma, så den är alltså från 60-talet. Vi ska ta ner den och se om den funkar men det är så fullt på vinden att vi inte riktigt vet var den står just nu.....:-)

  SvaraRadera
 3. Men Cicki, gud vad häftigt med en brodermaskin från 60-talet!! Den måste du fota och lägga ut bild på när du plockar ner den, den vill jag se!!

  SvaraRadera
 4. Ja, det är något speciellt med Hello Kitty och tjejer :)
  Vad använder du för mellanlägg? Kan det vara det som inte stämmer?

  SvaraRadera