torsdag 12 mars 2009

Hemma igen!

Sedan i fredags har vi varit hemma ifrån Thailand, alltså nästan en vecka. Det var med mycket blandade känslor vi landade på Arlanda. Visst är det skönt att vara hemma igen men tre fjärdedelar av familjen hade gärna stannat i ytterligare tre veckor.. =)

Allihopa har vi blivit mer eller mindre sjuka också. Inte av hemkomsten i sig men av hemresan, kan man säga. Vi hade oturen att få planets sämsta platser och det hällde ner iskall luft på oss i 11.5 timme. Lite trist att bli sjuk så fort man kommer hem men det är ju inte så mycket att göra åt.

Jag hade tänkt att börja sy så fort jag kom hem, jag har ju köpt en massa fantastiska tyger och lika mycket tråd men jag orkar helt enkelt inte. Så länge går jag och sneglar på symaskinen, lagrar massor av ideér och bara längtar efter orken!


6 kommentarer:

 1. Trist att ni är sjuka! Underbara bilder!

  SvaraRadera
 2. Välkommen hem och krya på er!

  SvaraRadera
 3. Välkommen hem. Så brukar det vara, lite stiltje innan man får ut sina idéer, men ni behöver smälta lite först innan du kan sätta igång. Det ser så härligt ut, och vi längtar också tillbaka, men det är nog långt kvar, tills jag orkar med en sådan resa, men någon gång.....

  SvaraRadera
 4. Välkommen hem! Tråkigt att ni har blivit sjuka :( Vet precis hur det är att ha mycke ideer men liten ork.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Välkommen hem!!!!! Och krya på er!

  Det verkar ha varit en underbar resa av bilderna och längtan att döma :-)

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem! Väntar med spänning på vad du kommer att sy av dina nya tyger. KRAM L

  SvaraRadera