söndag 15 mars 2009

Lite söndagskul..

Jag fick en historia på mailen som var så bra (läs: rolig) att jag ville dela med mig av den.

Det var en gång en Björn och en Hare som härskade i skogen, de slog och skrämde de andra djuren och visade ingen respekt!
Även Haren fick sig en durving då och då av den stora Björnen, bara för att han var så liten.

Haren gillade egentligen inte Björnen men nu hade han inga kompisar kvar i skogen så han stod ut med Björnen för sällskapets skull.
Men så en dag när de två gick på en stig fick de se en Padda.* Nu jävlar ska du få stryk, ingen får använda min stig som rastplats!, utbrast Björnen.

* vänta, skrek Paddan. Om ni skonar mig så ska ni få 3 önskningar var, sade Paddan.
*Om du ljuger dränker jag dig, sade Haren. Så började Björnen på sin första önskning.. Han funderade en stund och sade:* Jag önskar att alla björnar i denna skogen är honor utom jag.

Och vips så var det så! Så var det Harens första: Haren funderade en stund och sade: 'jag vill ha en hjälm'. Och vips så var det så!

Björnen blev rasande på den dumma Haren och daskade till honom och sade:* Är du så jävla dum och tar en hjälm när du kan välja precis vad du vill!
* Men jag vill ha en hjälm, sade Haren* Nåja, sade Björnen. Björnen tänkte nu ännu större:* Jag vill att alla Björnar i hela Sverige ska vara honor utom jag.

Och vips så var det så! Haren tänkte och sade:* Jag vill ha en cross! Björnen blev ännu mer rasande på Haren och daskade till honom igen. Björnen tänkte nu ÄNNU större och sade:* Jag vill att alla björnar i hela världen ska vara honor utom jag! Och vips så var det så!

Björnen var överlycklig över sin situation. Så var det Harens sista önskning. Haren tog på sig hjälmen och hoppade upp på crossen, varvade upp den och skrek till Paddan:* JAG ÖNSKAR ATT BJÖRNEN VAR BÖG

3 kommentarer:

  1. Roligt! Ska bli kul att se allt kul du ska göra av alla kilon av tyg du köpte... om du nu fick hem dem..

    SvaraRadera