onsdag 28 januari 2009


Oj, oj, oj... Igen...


Nu har jag fått två utmärkelser på kort tid och jag blir så glad ska ni veta! Den här gången var det ifrån Lappeklipp som jag ganska nyligen har hittat och jag är nog ganska ny för henne också. Det var lite extra glädjande. Titta in hos henne, hon gör så fantastiskt fina väskor!


Med utmärkelsen följer ett litet gulligt norskt meddelande. Precis som Lappeklipp är jag ganska dålig på att översätta så jag tog mig, liksom henne, friheten att kapa rakt av:

“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye.

Visst är det väl gulligt?? Och jag kände mig så utvald!! Tack igen, Lappeklipp!! Nu är det alltså min tur att skicka den vidare till åtta stycken:

*Gobligobli - för att jag gillar hennes blogg och det hon gör. Jag blir alltid så fantastiskt inspirerad av henne!

* Storalillaj - för att hon är tuff och inte låter sig nedslås av feltänkande, rasistiska människor. Hon kan behöva lite värme!! Och såklart för att hon syr så bra!

*Babushkadockan - för att hon kan behöva lite uppmuntran såhär den sista månaden innan nya bebisen kommer. Hon är så proffsig och borde verkligen ta steget till att bli egen.

*Kaja & lilla krax - för hennes fina, fina tröjor som jag blir så inspirerad av. Sedan är det så kul med henne för hon gör lite allt möjligt och inläggen är roliga att följa. Dessutom är hon beundransvärd som orkar skriva allt två gånger, varav en gång på engelska!!

*Naimás - ord överflödiga....

*Florin - för att hon syr så mycket fiiiint!

*Tokigt å Likt - för att jag gillar hennes blogg, helt enkelt. Hon är duktig och inspirerande.

*Lizzan - måste ju också ha en för att det är så roligt att titta in hos henne. Hon har humor som få och ser ofta till att jag skrattar högt här framför datorn. Och har ni förresten sett hennes necessärer?

Puuh, nu var det gjort!! Jag undrar om jag ska kolla till symaskinen lite nu eller om jag bara ska slänga mig i soffan framför tv:n...

4 kommentarer:

 1. Tack snälla söta du!!! :-D Och så fina ord värmer så du anar inte. ;-)

  SvaraRadera
 2. Tack så jätte jättemycket. Känner mig väldigt stolt och utvald / kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Inte hade jag upptäckt att du skaffat en ny blogg, måste vara för att jag är på semester! Tack och Tack för utmärkelsen och din motivering. Den värmer och peppar mig att fortsätta i samma stil! Kram på dig! //L

  SvaraRadera
 4. Men så gulligt av dig:) Tack snälla du!!! Jag blev verkligen jätteglad :)
  Så fint du har fått det här inne på din nya blogg och jag såg just bilderna på Alice och din fina mössa. Så himla läckert!!!

  SvaraRadera