tisdag 27 januari 2009Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och ändrat bloggen. Jag har funderat på det ett tag, tyckt att det varit lite trist att så få verkar hitta till mig. Inte vet jag om det beror på att jag inte haft bloggen på Blogger men nu får jag väl reda på det.....Ni som har följt min gamla blogg vet ju att jag, min make och min syster hade finbesök häromveckan. Självaste Alice kom på besök! Då kunde jag naturligtvis inte låta bli att ge henne en mössa som jag sytt. Hon fick välja själv ur en hel hög och valde den som passade dagens klädsel bäst. Bättre reklam kan man väl knappast få, bara hon nu använder den...
Nu ska det bli kul att redigera sidan lite och göra den lite mer personlig. Men det får nog dröja en stund för maken behöver datorn för att göra klart ett fotojobb, bilderna ska tydligen levereras ikväll. Under tiden bjuder jag på en bild på Alice!
5 kommentarer:

 1. Har lagt in din nya adress i Google-reader så jag kan fortsätta följa den. Ska bara bli lite bättre på att kommentera den också. :)

  SvaraRadera
 2. Snälla du, du har en mycket fin och trevlig blogg men det är jobbigt med spellistor som spelas automatiskt. Jag får alltid dubbel musik här hemma =S Kan man inte få den att spela när man själv vill? /Clinen

  SvaraRadera
 3. Välkommen till denna blogg,trevligt.
  Vilka härliga reklambilder.
  Kommer igen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad bra att du hittat hit. Jag har nu lagt in dig i min reader. Så enkelt det blir då att följa dig. Jag håller med Clinen om att det är jobbigt med musik som kör igång automatiskt, även om jag älskar Amanda Jensen och lyssnar ofta på hennes album.

  SvaraRadera
 5. Glömde säga att vad fina mössor du gjort. Du är ju en riktig kändis nu som sytt åt Alice....:-)

  SvaraRadera